Studiekeuzeadvies

Van Unen-Zwama begeleidt leerlingen en studenten bij het maken van een studiekeuze. Op een informele manier vinden gesprekken plaats en al gauw kan er een duidelijk beeld naar voren komen wat passend is.

Leerling op het VO? Je bent druk aan het leren, je hebt misschien wel een bijbaan, maar ondertussen moet je ook nog nadenken over je vervolgstudie. Wat moet je kiezen als je zo klaar bent met het Voortgezet Onderwijs? Wil je op kamers of wil je graag thuis blijven wonen en kan dat bij de studie die je graag wilt gaan doen?
Van Unen-Zwama loopbaanadvies kan je helpen met een goed studiekeuzeadvies!

Student? Ben je al bezig met een studie, maar vraag je je af of deze studie wel écht bij je past of had je andere verwachtingen? Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld al twee keer van studie geswitcht bent en nog niet enthousiast bent over wat je nu doet, wat nu?
Bij Van Unen-Zwama loopbaanadvies kun je terecht voor verschillende vragen die betrekking hebben op een studie- en of beroepskeuze.

De keuze van een studie is één van de belangrijkste momenten in je leven. Jouw studiekeuze bepaalt immers voor een deel je verdere toekomst. Soms lukt het niet om zonder hulp van buitenaf een goede studiekeuze te maken omdat er zoveel mogelijkheden zijn en je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast verandert de wetgeving ook elke keer weer waardoor het nog lastiger wordt om te kiezen bijvoorbeeld door het financiële plaatje. Kom daarom langs voor een studiekeuzeadvies op maat.

Niemand zit op een langstudeerboete of hoge kosten te wachten en wat is het fijn als je gelijk iets kiest wat je motiveert!